Tic toc

mandag 23. mai 2011

This is surreal

Helt siden de var små 1.klassinger har amerikanerne ventet på 5. juni 2011. Vel, graduation day. Dagen de får "walk across the stage" i cap & gown med en medallion hengende rundt nakken, og med familien i publikum. Saken var jo selvsagt ikke den samme for meg, i hvertfall ikke på samme måte. Jeg så jo aldri for meg dette da jeg var 6 år gammel, men 5.juni skal jeg altså "graduate" high school som en amerikansk student. Vi hadde vårt siste senior meeting i dag, og ble tildelt våre caps & gowns + medallion, som dere ser på bildet. Vi måtte prøve det for å sjekke at alt passet. Dagen nærmer seg med stormskritt, og den markerer jo virkelig slutten av min tid som en ERHS elev.



Det er:

4 dager til sommerferie
5 dager til Los Angeles
13 dager til graduation
25 dager til mamma, pappa og Thomas kommer
30 dager til jeg forlater Elk Rapids
46 dager til jeg er tilbake i gode, gamle Norge.

__________________________________________________________________

Litt om den siste tida;

Fredag til lørdag overnattet jeg hos Hilde. Hun måtte på jobb om morgenen, og Kathy kom og henta meg kl 10 fordi hun også måtte på jobb, så da jeg kom hjem sovna jeg igjen og sto ikke opp før halv 2, haha. Var så sykt trøtt av en eller annen grunn. Ca. kl 4 dro jeg til the White Birch Lodge, hvor Sarah & Nina's graduation party var. Det minte meg nesten litt om kaffe&kake-delen av en konfirmasjon, folk minglet rundt, spiste fingermat og dessert og det var satt opp masse bilder av Sarah og Nina fra da de var mindre, senior pictures osv.

I halv 7-tida dro jeg med Katie og chilla hos henne en liten stund mens vi ventet på Dylan (han hadde en choir-konsert), før vi dro over til Kelly V.'s house for henne og Parlin's birthday party. Det regnet, så det var litt vått ute, men folk spilte volleyball, vi hoppet på trampolina, snakket om gode gamle dager, spiste mer mat, noen av de som er 18 dro til casinoet (omtrent det eneste man kan gjøre her når man er 18, haha) og vi sovnet vel i 3-tiden. Da vi våknet hadde Mrs. Parlin og Mrs. VanDeusen laget frokost - pannekaker, eggerøre, minidonuts (det er visst et must) og sånt.

Jeg dro hjem i 12-tiden for å skype med Sofie, Isabel og Bjørk! Lenge siden jeg hadde pratet med alle sammen! Resten av dagen var veldig lat. Temperaturen var godt over 20 grader, så jeg la meg ute på plenen i sola (med solfaktor 30) og leste i boka mi, gjorde litt lekser, spiste is og bare nøt dagen.

I dag var nok en vanlig skoledag, men vi har bare 4 dager igjen før det er sommerferie!! Det er sykt å tenke på. Vanligvis ville jeg jo hatt godt over 3 uker igjen! Alle unntatt seniors har et par uker til igjen på skolen da.
Etter skolen så jeg på Cabaret dress rehearsal, og så ble jeg med Sarah hjem. Sarah levnet bilen sin hjemme, så vi kjørte hjem med Mrs. Cunningham, Nick og Keegan (brødrene hennes).
Vi får beholde the graduation cap (hatten altså), men the gown er leid, så vi må gi den tilbake. Uansett så kan vi da dekorere the cap som vi ønsker, så Sarah og jeg skal prøve å putte et bilde av Audrey Hepburn (type Breakfast at Tiffany's) på vår, så de matcher. It's all about being classy. Haha.

Tja, det var dagens "lille" oppdatering. Skal prøve å finne tid til å legge ut bilder snart, men det kan hende det ikke blir før etter LA. Men da har jeg jo et tonn andre bilder.. gosh. Jaja, prøve mitt beste her altså! Tiden strekker ikke alltid til :) Bear with me.

Ush, må gjøre litt lekser nå. Holder seriøst på å sovne av. Av alle ukene i dette trimesteret tror jeg aldri jeg har hatt så mye lekser som jeg må gjøre denne uka - siste uka av skolen! AAAALT FOR LITE TID.

-Kristine.

1 kommentar:

  1. Æ glede mæ virkelig til du kommer tilbake til Norge! selv om æ vet du kommer til å stjele ho isabel fra mæ i et par daga, så gjør det ingenting! Førr æ vet at ho kommer til å bli den samme gamle da :D

    SvarSlett