Tic toc

mandag 19. juli 2010

KJÆRE SPEAK-STUDENT.

Vi vet at du nå venter i spenning på å høre fra oss om hvor og hvem du skal bo hos i USA. Vi har forståelse for at dette er veldig nervepirrende, og ønsker derfor å sende deg en tilbakemelding på at vi ikke har glemt deg!

Vi vet at ventetiden kan være vanskelig. Selv om dette er en mager trøst, vil vi nok en gang nevne at det er helt normalt å få tildelt vertsfamilie i august. Det blir daglig jobbet for å finne en familie som vi tror vil passe godt sammen med deg, og så snart denne familien er på plass lover vi å ringe deg!

Siste plasseringsdato er 31. august. Dette høres sikkert uutholdelig ut, men vi ber om at dere minner dere selv på at det ikke er noen forskjell på kvaliteten på plasseringen selv om du får tildelt en vertsfamilie tidlig eller sent. Ikke minst like viktig er det at du husker på at du er en likeså god kandidat som dem som allerede er plassert! Ikke mist motet!

Nyt sommeren videre, så hører du fra oss så snart vi har mottatt en plassering til deg!

Det var altså brevet jeg fikk fra Speak. Synes det er bra at de sender ut sånne brev, fordi da føler man iallefall at ting ikke står fullstendig stille. Håper på familie snaaaart!

KRISTINE.

2 kommentarer:

  1. Hadde helt glemt at også du skulle til USA! Synd at du ikke har fått familie enda. Gleder meg til å se hvordag det går med deg. :)

    SvarSlett
  2. Hehe, ja - ble Speak på meg, ikke EF :p Og ja, det sug å ikke ha fått vertsfamilie, men det må jo komme... gleder meg til å se hvordan det går med deg også, følger med på bloggen din!

    SvarSlett